Přestavby LPG

19.01.2011 20:18

Přestavby LPG


Uvažujete o přestavbě LPG pro Vaše auto? Rádi byste ušetřili peníze, ulehčili motoru a přispěli kčistšímu vzuchu pro naše plíce? Potom je investice do přestavby LPG tím pravým řešením! Přestavby LPG prováděné specialistou na problematiku LPG, společností Horácké Autodružstvo. Vás přesvědčí o výhodnosti takové investice. Plaťte za palivo méně! Šetřete peníze, motor i životní prostředí. Rádi Vám provedeme veškeré přestavby LPG! Kontaktujte nás!

Proč právě přestavba LPG pro Vaše auto? Je to všestranně výhodné!

Počet uživatelů LPG stále roste. VEvropě se již dávno počítají automobily poháněné plynem na miliony, počet čerpacích stanic stále roste u nás i vzahraničí. Proč asi? Jezdit levněji a šetrněji chce přece každý. Objednejte si montáž LPG i Vy!

Jaký systém LPG zvolit? Záleží na motoru a Vaší ochotě investovat!

Při volbě ideálního systému přestavby LPG záleží jednak na typu motoru Vašeho vozidla, jednak na výši částky, kterou jste ochotni do přestavby LPG vložit. Platí, že levnější jsou jednodušší systémy, které však šetří méně a vykazují nižší výkonnost. Čím dokonalejší systém zástavby LPG, tím vyšší částka za pořízení,ale též větší úspora paliva a výraznější výkonnost. Můžete tedy zvolit tyto sysémy přestavby LPG:

  • centrální vstřikovač pro starší vozy skarburátory. Vozidla se vstřikováním a řízeným katalyzátorem potřebují řídicí jenotku LPG. Cena zhruba od 9.000 Kč, sřídicí jednotkou od 18.000 Kč
  • kontinuální vstřikování pro novější vozy, kde je přísun paliva LPG zajišťován pro každý válec zvlášť. Vyšší výkonnost i nižší spotřeba. Cena zhruba od 22.000 Kč.
  • sekvenční vstřikování pro moderní automobily. Disponuje elektronicky řízenými tryskami pro distribuci paliva LPG do válců. Cena zhruba od 27.000 Kč.

Kontaktujte zkušené profesionály pro dokonalý výsledek!

Kontakt

Horácké autodružstvo

Horácké autodružstvo
Brněnská 123
674 01 Třebíč

tel: 568 821 770,
mob: 723 667 480,